Forum tycoon'a biznesu Pindiego

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » Forum tycoon'a biznesu Pindiego » Reklama i poligrafia » Jaka forma reklamy najlepsza?

Jaka forma reklamy najlepsza?

Posts 1 to 14 of 14

1

Witam serdecznie chciałbym się dowiedzieć jaka forma reklamy jest najlepsza, możecie coś polecić ciekawego ?

0

2

Ja uważam że dobrym rozwiązaniem mogą być         profesjonalne ekspozytory reklamowe , sam zakupiłem niedawno takie coś i powiem szczerze że przynosi to oczekiwane efekty.

0

3

Ekspozytor to fajna opcja. Miałem taki i sobie chwaliłem.

0

4

Według mnie to jedną z lepszych form to będzie reklama internetowa, teraz każdy z niego korzysta więc taka reklama na pewno się przyda.

0

5

i do tego jakiś bilbord.

0

6

ogarnij dziewczyny do roznoszenia ulotek

0

7

co to ma być za dyskryminacja ! faceci się do tego nie nadają?!

0

8

kobiety bardziej przyciągają wzrok

0

9

Fajnym rozwiązaniem mogą być również np takie         litery przestrzenne poznań możesz z nich zrobić logo itp ;) Fajna sprawa, według mnie :)

0

10

faktycznie ciekawy pomysł na logo ;) im bardziej się rzuca w oczy tym lepiej ;)

0

11

Ja mam swoje bilboardy na mieście porozwieszane i też jest to niezła opcja.

0

12

stawiałbym w ciemno na stojaki reklamowe metalowe od www.emano.com.pl/. Rozstawiasz je na mieście i tyle. Prosta a o dziwo skuteczna reklama z tego jest.

0

13

Spoko są         standy reklamowe producent jest w necie i możesz do niego pisać na pewno ci załatwi takie solidne i dobre standy bo z tego co wiem nie ma problemu z dostępnością tego a można ładnie reklamować produkty dzięki temu

0

14

Jak masz taką średnią firmę to wiadomo że na pewno różne banery w mieście to będzie dobre rozwiązanie a jak już taką większą to telebimy albo nawet możesz pokusić się o spot reklamowy.

0

You are here » Forum tycoon'a biznesu Pindiego » Reklama i poligrafia » Jaka forma reklamy najlepsza?